18 oktober 2019 kl 09-16

Les om kurs i Saline Prosess på Sandane 20-21 september 2019.

Se bilde og referat fra kurset.

Den 20-21 september 2019 organiserte Kristen Forening for Helsepersonell (KFH)  et kurs som heter Saline Prosess.

Gruppa som deltok, kom fra forskjellige kulturer og ulik yrkes bakgrunn innen helse.

Kurset ble holdt i bedehuset på Sandane. Alet Uittenbogaard, leder for Saline Prosess i Healthcare Christian Fellowship International og Anne Marit Dugstad,  leder i KFH, underviste på kurset.

Undervisningen er basert på bibelen, slik at helsearbeidere blir utrustet til å være et vitne for Jesus. Saline kurset forbereder deltakerne til å bli en del av Herren sitt arbeid  for å formidle Jesu kjærlighet til  pasienter og kollegaer og ved å være jordens salt og lys. Nøkkel bibelvers gjennom kurset  er Matt. 5: 13-16.

Vi fikk undervisning om sammenhengen mellom tro og helse, trosprinsipper og bibelkunnskap, grunnleggende prinsipper for kommunikasjon, teknikker for å kunne bygge opp åndelige relasjoner,  og  hvordan vi kan oppmuntre pasientene til å fortelle om sin troshistorie.

Mellom undervisningsbolkene var det også tid til å bli kjent med hverandre, være ute i solen og nyte god mat fra Eritrea, som ble laget av noen av deltakerne.  

Enav deltakere sier:

«Takk for det flotte kurset i Saline prosess. Vi  fikk gode dager i Sandane.

Det var en velsignelse å få undervisning av Alet Uittenbogaard fra Nederland. Håper at flere ønsker å delta på kurset i fremtiden.»