KFH Ung

KFH Ung

Besøk oss på Facebook
Besøk oss på Instagram
Nytt satsingsområde i Handlingsplanen

Danne rekrutteringsteam (KFH Ung). Vi ønsker/trenger å få kontakt med yngre yrkesutøvere og studenter. Dagens medlemmer er godt voksne.

Intervju med Karin van Veen og Gunhild Gimmestad, som har tatt initiativet til KFH Ung

Hvorfor ble dere medlemmer i KFH?

Karin: I sommer (2019) var jeg klar for å ta neste steg i yrkeslivet mitt, etter at jeg hadde bestått fagbrevet. Samtidig var jeg klar for å bli brukt av Gud på arbeidsplassen min. Jeg ønsket å gjøre en forskjell. Etter en telefonsamtale med Anne Marit Dugstad, bestemte jeg  meg å melde meg inn i KFH.

Gunhild: Da jeg meldte meg inn i KFH, var det mye usikkerhet i livet mitt. Jeg trengte støtte, veiledning og omsorg i møte med utfordringer i mitt private liv og på jobb. Jeg fikk hjelp til å se i større perspektiver, i stedet for å se meg selv som før, opplevde jeg et økt fokus på Guds mening for meg, for andre.

Hva har dere satt pris på ved KFH?

Karin: Jeg setter stor pris på at jeg har blitt bedre utrustet til å være Jesus vitne på arbeidsplassen min. Jeg har lært mye om hvordan Jesus ønsker at jeg skal være for mine pasienter, slik at relasjonen mellom pasientene og meg har blitt mye bedre. Og gjennom KFH har jeg fått bygget opp et nytt nettverk både i Norge og i utlandet. Etter at jeg fikk mulighet til å være med på «Prayer Week» i Israel, har jeg fått god kontakt med HCF Nederland. Og jeg har knyttet kontakt med våre naboland, Sverige og Danmark.
Jeg har satt pris på de gode samtaler som jeg har fått med Anne Marit Dugstad, takk til kloke ord og støtte.  

Gunhild: Jeg har satt pris på visdom og imøtekommende medlemmer, som har delt mye fra sine liv i helsevesenet. Dette har gitt meg mye støtte og pågangsmot, ikke minst å vite at de er en hær av forberede.

Hva er KFH Ung?  Karin og Gunhild: KFH trenger at de yngre engasjerer seg for bønn og fellesskap på sine arbeidsplasser, derfor ønsker vi at KFH Ung skal være et sted hvor yngre helsepersonell blir godt utrustet til å kunne ta vare på sine pasienter, brukere og beboere. Vi vil jobbe med dette  gjennom kurs, møter, undervisninger og gode samtaler. KFH Ung er et sted hvor vi kan bygge nettverk mellom de forskjellige yrkesgrupper i alle aldre, både i Norge og utlandet. Vi ønsker at KFH Ung/ KFH samarbeider med andre søsterorganisasjoner i Norge og utlandet, slik at vi bygger broer mellom hverandre, og står sammen i arbeidet for å kunne holde fast på hva Jesus sier til oss. Herren har satt oss der for våre pasienter, brukere og beboere. Det er med ærefrykt at vi blir brukt som lys og salt i verden.

Vi ber for at KFH vokser, og at det blir dannet flere bønnegrupper i Norge, og at KFH Ung blir kjent på høyskoler og universiteter.

Kontakt oss/ Vi kan be for deg

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller bønneemner.
Bønn er noe av det mest sentrale i KFH, derfor ønsker vi å ta i mot bønneemner du har som helsearbeider. Vi vil be for deg ca 14 dager frem.
Del gjerne bønnesvar med oss.
"Vær ikke bekymret for noe, men la i alle ting deres bønneemner komme fram for Gud i bønn og påkallelse med takksigelse. Og Guds fred som overgår all forstand, skal bevare deres hjerter og deres tanker i Kristus Jesus."

Takk for din melding! Vi svarer deg så fort vi har mulighet.
Noe gikk galt! Prøv igjen senere, eller kontakt oss på kontakt@kfhelse.no